Maak kennis
met Le Figaro

team foto le-figaro kapsaleon enschede

Uw haaradviseur sinds 1996

Kapsalon Le Figaro bezit een pure en ervaren crew. Wij combineren uw wens met onze visie volgens de laatste trends waardoor u een persoonlijk eigentijds kapsel krijgt.

Laat uw schoonheid spreken

Le Figaro Haaradviseurs bestaat uit een enthousiast, professioneel en ambitieus team dat elke dag klaarstaat om u van het prachtigste haar te voorzien. Door te kijken naar de persoon in de stoel en door het volgen van trends & cursussen, blijven we op de hoogte van wat er speelt bij zowel de klant als in de wereld. Hierdoor blijven wij vooruitstrevend en houden wij onze kwaliteit hoog.

Goed voor jou, goed voor het milieu

Wij werken uitsluitend met A-merken die bovendien op een natuurlijke basis zijn ontwikkeld. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

100% Stijlgarantie

Wij laten u onze salon niet verlaten voordat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Altijd persoonlijk

Onze medewerkers kennen u en u kent uw eigen styliste. Zo blijven wij altijd persoonlijk en betrokken.

Meet our team

•Topper van de week!🌿•

Keune Silver Savior!✨

De beste combinatie als je warme of gele tonen uit je haar wilt elimineren. Wil je nog meer uit deze lijn halen? Gebruik dan de shampoo eens op droog haar om de kleur nog intenser te krijgen. Maak het daarna af met de conditioner en voilà, daar is je frisse blonde coupe!✨

#LeFigaroEnschede #haaradviseurs #kapsalonEnschede #haarstylist
#enschedecity #nieuwhaar #kleurspecialist #kleurspecialisten #dekapper #haarinspiratie #haarverzorging #haarkleur #haartrends #haarkleuren #haarkleurspecialist #haarkleuring #mooihaar #haarliefde #keune #keunehaircosmetics #keunecare #voorjaar #forthosewithcharacter
Happy mothersday! 🌸

Moederdag cadeau tip: koop 3 Keune producten en krijg een Olivia Garden haar borstel t.w.v. €28,95 cadeau! Geldig op alle haarproducten. 

De Olivia Garden borstel: op zoek naar een professionele borstel die geschikt is voor dagelijks gebruik? Dan is de Olivia Garden borstel ideaal voor jou! Deze borstel is de nieuwste generatie professionele borstel voor ultiem glanzend en niet-pluizig haar. 

#LeFigaroEnschede #haaradviseurs #kapsalonEnschede #haarstylist
#enschedecity #nieuwhaar #kleurspecialist #kleurspecialisten #dekapper #haarinspiratie #haarverzorging #haarkleur #haartrends #haarkleurspecialist #haarkleuring #mooihaar #overijssel #haarliefde #keune #keunehaircosmetics #keunecare #voorjaar #mother #mothersday #gift #love #lovemother
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
Let's get inspired on Insta

Wij geven u de look die u zoekt

Klaar voor de perfecte look? Maak dan nu
een afspraak met de styliste naar keuze
op een moment dat het u uitkomt.

 

 

Bekijk behandelingen
Maak een afspraak met le-figaro kappers